torsdag 16 maj 2013

gåvan från föräldraföreningen

Lådor är nu inköpta, jobbarkompisarna spenderade lååång tid på IKEA, tack för att jag slapp. Vi har inrättat ett system som bör hålla ordning på grejorna. efter mellis idag fick barnen prova de nya rullorna för första gången. Vi fick leta upp hjälmar för de vi hade räckte inte, de bör ha sina egna hjälmar med för de passar alltid bättre. Så kul att se dem när de kör för första gången eller när de äldre hjälper de yngre. Dessutom blev det go respons från föräldrarna när de kom och såg aktiviteten. Vi har talat om för barnen att det är deras mammor och pappor genom föräldraföreningen som gjort detta möjligt, då blir de stolta.

På bilden nedan kan man se våra lådor, på dem står det en bokstav och storlek t ex "A 33-36". I lådan ligger ett par inlines med samma bokstav som på lådan och en uppsättning skydd. Vi vill att en personal är inblandad i utlämnandet av lådorna, inte fritt röj för barnen alltså.

Jag är säker på att detta kommer att bli superbra och att våra barn kommer att ha bäst motorik, balans och kondition av alla barn i hela Sverige.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar